Lediga jobb

Vi söker nu följande personer:

Ventilationsmontör

På vårt kontor i Borås arbetar vi med projektering, installation och service av system för inomhusmiljö. Vårt team består både av generalister och experter inom kyla, styr, ventilation, värme och energi. Nu söker vi en ventilationsmontör med erfarenhet från montage av främst ny- och ombyggnationer inom ventilation.

Fokus för denna tjänst är privatmarknad och mindre fastigheter. Dock förekommer även större entreprenader, där du vid behov deltar.

Tjänsten som ventilationsmontör innebär att du självständigt ska samordna projekten, mängda material, planera arbetet och säkra att projekten följer tider och övriga projektförutsättningar. Arbetet innebär att du skall utföra allt från mindre till större montage inom ny- och ombyggnationer åt Elektrokyls kunder. I arbetsuppgifterna kommer även ventilationsservice att ingå.

El- och/eller OVK behörighet är meriterande.
B-körkort erfordras.


Servicetekniker el och byggnadsautomation

Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll och akutservice av fastighetsteknisk utrustning. I arbetsuppgifterna ingår även att lämna förslag på driftoptimering av fastighetstekniska installationer för att uppnå ett bättre inomhusklimat och låga driftskostnader.

Du bör ha goda kunskaper inom byggnadsautomation, det är även meriterande med erfarenheter inom el, ventilation, vvs och kyla.

Du som söker någon av ovanstående tjänster skall ha förmåga att arbeta självständigt men även kunna samarbeta med våra duktiga medarbetare. Vi vill också att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Skriv en kortfattad ansökan till andreas.lofgren@elektrokyl.se 
För närmare upplysningar om tjänsterna ring:

Andreas Löfgren
033 - 20 55 21