Lediga jobb

Vi söker nu följande personer:

Servicetekniker Ulricehamn kyla, el, fastighetsautomation

Tjänsten som servicetekniker innebär allt ifrån montage inom ny och ombyggnationer. Service på kylaggregat, ventilationsaggregat med tillhörande styrutrustning. Vi har också stort behov av styr och reglertekniskt kunnig person. Med den profilen innebär arbetet förutom installationer även felsökning och programmering av system för fastighetsautomation.

Du bör ha någon typ av bakgrund inom el eller styruppdrag. Dessutom önskar vi att du har ett intresse för kyltekniska installationer. Jobbet kräver på sikt kylcertifiering. Har du den inte kommer du att läsa in den hos oss. Arbetet kommer i huvudsak att ske i Ulricehamn med omnejd, dock kan även arbeten i Jönköping och Borås förekomma. Du utgår från vårt kontor i Ulricehamn.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala förmåga. Vi är inne i en expansiv fas vilket betyder att förändringar i form av fler anställda kommer att ske under det närmaste året. Det är viktigt att du är anpassningsbar och har lätt att komma överens i en grupp.

Du som söker någon av ovanstående tjänster skall ha förmåga att arbeta självständigt men även kunna samarbeta med våra duktiga medarbetare. Vi vill också att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Skriv en kortfattad ansökan till andreas.lofgren@elektrokyl.se 
För närmare upplysningar om tjänsterna ring:

Andreas Löfgren
033 - 20 55 21