Lediga jobb

Vi söker nu följande personer:

Servicetekniker Borås kyla, el, fastighetsautomation

Tjänsten som servicetekniker innebär allt ifrån montage inom ny och ombyggnationer. Service på kylaggregat, ventilationsaggregat med tillhörande styrutrustning. Vi har också stort behov av styr och reglertekniskt kunnig person. Med den profilen innebär arbetet förutom installationer även felsökning och programmering av system för fastighetsautomation.

Du bör ha någon typ av bakgrund inom el eller styruppdrag. Alternativt kan du ha en bakgrund som VVS montör eller servicetekniker. Dessutom önskar vi att du har ett intresse för kyltekniska installationer. Jobbet kräver att du har kylcertifiering. Arbetet kommer att ske i 7-härad, fokus är dock Borås. Du utgår från vårt kontor i Borås.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala förmåga. Vi är inne i en expansiv fas vilket betyder att förändringar i form av fler anställda kommer att ske under det närmaste året. Det är viktigt att du är anpassningsbar och har lätt att komma överens i en grupp.


Du som söker någon av våra tjänster skall ha förmåga att arbeta självständigt men även kunna samarbeta med våra duktiga medarbetare. Vi vill också att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Skriv en kortfattad ansökan till andreas.lofgren@elektrokyl.se

För närmare upplysningar om tjänsterna ring:
Andreas Löfgren
033-20 55 21