Lediga jobb

Vi söker nu följande personer:

Ledande montör Ventilation - Göteborg

Tjänsten som ledande ventilationsmontör innebär att du självständigt ska samordna projekt, mängda material, planera arbetet och säkra att projekten följer tider och övriga projektförutsättningar. Arbetet innebär att du skall leda allt från mindre till större montage inom ny- och ombyggnationer åt Elektrokyls kunder. I arbetsuppgifterna kommer även ventilationsservice att ingå.

Du kommer att vara huvudansvarig för våra entreprenader och produktionen. Du kommer att rapportera direkt till vår kontorschef.

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av ventilationsmontage och av att vara ledande montör på en arbetsplats. Kontoret i Göteborg består av en liten grupp, därför är dina personliga egenskaper viktiga. Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala förmåga. Vi är inne i en expansiv fas vilket betyder att förändringar i form av fler anställda kommer att ske under det närmaste året. Det är viktigt att du är anpassningsbar och har lätt att komma överens i en grupp.

Har du erfarenhet av driftsättning/injustering av ventilation är det en stor fördel. Då kan du bli en nyckelperson för vår marknad i Göteborg. Kontorsadressen är Betagatan 1, 431 49 Mölndal.


Servicetekniker Borås kyla, el, fastighetsautomation

Tjänsten som servicetekniker innebär allt ifrån montage inom ny och ombyggnationer. Service på kylaggregat, ventilationsaggregat med tillhörande styrutrustning. Vi har också stort behov av styr och reglertekniskt kunnig person. Med den profilen innebär arbetet förutom installationer även felsökning och programmering av system för fastighetsautomation.

Du bör ha någon typ av bakgrund inom el eller styruppdrag. Alternativt kan du ha en bakgrund som VVS montör eller servicetekniker. Dessutom önskar vi att du har ett intresse för kyltekniska installationer. Jobbet kräver på sikt kylcertifiering. Har du den inte kommer du att läsa in den hos oss. Arbetet kommer att ske i 7-härad, fokus är dock Borås. Du utgår från vårt kontor i Borås.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala förmåga. Vi är inne i en expansiv fas vilket betyder att förändringar i form av fler anställda kommer att ske under det närmaste året. Det är viktigt att du är anpassningsbar och har lätt att komma överens i en grupp.


Ventilationsmontör - Göteborg

Tjänsten som ventilationsmontör innebär att du självständigt ska samordna projekt, mängda material, planera arbetet och säkra att projekten följer tider och övriga projektförutsättningar. Arbetet innebär att du skall utföra allt från mindre till större montage inom ny- och ombyggnationer åt Elektrokyls kunder. Fokus för denna tjänst är ventilationsentreprenader. Så erfarenhet av montage i entreprenader är önskvärt.

Har du tidigare erfarenhet av ventilationsentreprenader kommer du att ha möjlighet att själv ta ett stort ansvar för arbetet. Du kommer då att arbeta ihop med vår projektledare och vara huvudansvarig ute på entreprenaden.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av ventilationsmontage. Kontoret i Göteborg är nystartat och vi är för närvarande en liten grupp personer som jobbar på kontoret, därför är dina personliga egenskaper viktiga. Vi kommer att lägga stor vikt vid din sociala förmåga. Vi är inne i en expansiv fas vilket betyder att förändringar i form av fler anställda kommer att ske under det närmaste året. Det är viktigt att du är anpassningsbar och har lätt att komma överens i en grupp.

Har du erfarenhet av driftsättning/injustering av ventilation är det en stor fördel. Då kan du bli en nyckelperson för vår marknad i Göteborg. Kontorsadressen är Betagatan 1, 431 49 Mölndal.

Kontaktperson för denna tjänst är Björn Vikström, 031-3922501, 0707-569409, bjorn.vikstrom@elektrokyl.se


Du som söker någon av våra tjänster skall ha förmåga att arbeta självständigt men även kunna samarbeta med våra duktiga medarbetare. Vi vill också att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Skriv en kortfattad ansökan till andreas.lofgren@elektrokyl.se

För närmare upplysningar om tjänsterna ring:
Andreas Löfgren
033-20 55 21